Vedete din Romania

#sarcina #copil #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi nu se mai da cu parfum pana naste

Sarcina ii da mari batai de cap Danielei Gyorfi. Cantareata are zilnic stari de greata si ameteli cauzate de sensibilitatea marita la mirosurile puternice. Din acest motiv, Daniela nici nu Mai poate folosi parfumul pentru o perioada de timp.

A sperat timp de 10 ani ca va fi la un moment dat mama, iar acum visul ei este pe punctul de a se implini. Cu toate acestea, primele trei luni de sarcina au fost pentru Daniela Gyorfi un adevarat cosmar.

Din cauza greturilor, artista nici macar nu mai suporta mirosul de mancare gatita, meniul ei fiind astfel alcatuit doar din salate, fructe si carne la gratar.

"Nu mai agreez nici un miros, nici macar pe cel de parfum. O vreme am sa evit sa il mai folosesc, incerc sa ma protejez cat pot de mult. Astept cu nerabdare sa aflu ce vom avea, fata sau baiat. Am inteles de la medic faptul ca de la cinci luni nu voi mai avea starile astea cumplite, care, pana la urma sunt normale la o femeie insarcinata ", a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!.

Saptamana viitoare, cantareata, insarcinata in aproape patru luni, va afla daca ea si iubitul ei, George Tal , vor avea fata sau baiat.

In decursul unui singur an, Daniela Gyorfi a trecut prin doua avorturi. Astfel, aceasta sarcina este pentru ea cea mai mare bucurie care i se putea intampla. Tocmai de aceea, solista spera din tot sufletul sa nu se intample nimic rau si sa duca sarcina la bun sfarsit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului