Vedete din Romania

#baiat #mama #sarcina #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi va fi mama de baiat

Daniela Gyorfi va fi mama de baiat. Invitata in emisiunea „Agentul VIP” de pe Antena 2, cantareata a dezvaluit care este sexul copilului pe care il asteapta.  

"Eu vreau fata, iar George baiat. Deocamdata el este in avataj. Am facut doua ecografii si ambele au aratat ca astept un baietel. Sa vedem ce va fi. Eu insa mai sper sa fie fetita. Pana la urma insa important este sa fie sanatos, indiferent ce va fi", a spus cantareata.

Insarcinata in aproape patru luni, Daniela a marturisit ca sarcina a schimbat-o foarte mult, transformand-o intr-o persoana mai sensibila si plina de emotii.

"Acum imi vine sa plang din orice. Si inainte eram sensibila, dar de cand sunt insarcinata imi vine sa plang mereu. Si cand ma duc la ecograf nu pot sa ma abtin si abia rezist sa ma uit la sufletelul care creste in mine. Imi este teama sa nu se intample ceva si simt ca lesin de fiecare data cand il vad", a adaugat artista.

In cadrul aceleasi emisiuni, cantareata a precizat ca micutul va purta atat numele ei cat si pe al lui George Tal , chiar daca nu va avea loc o nunta.

"Copilul meu se va numi Gyorfi-Tal, indiferent daca ma voi marita sau nu cu George. Cred insa ca ne vom casatori pana la urma. El m-a mai cerut de doua ori de sotie pana sa fiu insarcinata, insa nu s-a concretizat acest lucru. Probabil se mai gandeste si cantareste ce si cum, iar apoi ma va cere", a spus Daniela in emisiunea prezentata de Cristi Brancu .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare