Vedete din Romania

#cuplu monden #adrian cioroianu #daniela nane #actrita #ministru

Daniela Nane, idila cu un fost ministru. Uite cu cine se iubeste actrita

Un nou cuplu monden e menit sa faca furori. Actrita Daniela Nane se iubeste de cateva luni cu nimeni altul decat Adrian Cioroianu, istoricul care a fost si ministru de externe pentru un an.

 

Adrian Cioroianu s-a despartit anul trecut de o alta femeie frumoasa, solista de opera Alexandra Coman. Cum tinteste mereu doar femei una si una, de data aceasta inima lui Cioroianu a inceput sa bata in tandem cu cea a Danielei Nane. Potrivit click.ro, cei doi formeaza un cuplu din luna aprilie si deja nu se mai feresc sa se afiseze impreuna.

Daca in urma cu o luna, atunci cand Daniela si-a facut aparitia la lansarea cartii „Geopolitica Matrioskai”, cei doi nu au schitat niciun gest care sa ii tradeze, apropiatii acestora sustin ca cei doi sunt mai tot timpul impreuna. Contactati telefonic de jurnalistii Click!, Daniela Nane si Adrian Cioroianu au negat ca ar avea o relatie. Cu toate acestea, pe contul de Facebook, politicianul a postat nu demult cateva imagini cu Daniela surprinse chiar intr-un spectacol de teatru de-al actritei.

Si Daniela si Adrian au fost casatoriti, ambii divortand in 2002. De asemenea, cei doi au fiecare cate un fiu in varsta de 15 ani.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului