Vedete din Romania

#tv #dansez pentru tine #liuba savitchi #catalin botezatu

Dansul l-ar putea ucide pe Bote!

Din cauza emotiilor puternice si a efortului fizic, Catalin Botezatu ar putea suferi un infarct. Starea de sanatate a designerului este deja afectata de concursul "Dansez pentru tine". 

Bote are deja la activ doua preinfarcturi miocardice pana la varsta de 44 de ani. Apropiatii sai se tem ca antrenamentele grele si emotiile din fiecare vineri, i-ar putea dauna grav sanatatii creatorului de moda.

In ciuda sfaturilor cardiologilor, Catalin a refuzat sa faca se supuna unui bypass, interventie chirurgicala care i-ar imbunatati fluxul sanguin al inimii. Desi medicii i-ar recomandat sa evite stressul si emotiile, Bote lupta acum trup si suflet pentru partenera lui de dans, Liuba Savitchi .

In afara problemelor cardiace, designerul are genunchii zdreliti, in urma antrenamentelor pentru un dans care necesita alunecarea pe podea.

Prietenii lui Botezatu din lumea modei sunt alaturi de el. Zina Dumitrescu si Rita Muresan spera ca Bote sa puna sanatatea pe primul loc, in timp ce Mihai Albu crede ca designerul va castiga concursul.

"Sa aiba grija cum isi dozeaza efortul, pentru ca stiu ca are capacitate foarte mare de munca, dar trebuie sa se si menajeze. Sunt convins ca, asa cum ne-a aratat de fiecare data, este un invingator si o sa ne demonstreze si de aceasta data", a declarat Mihai Albu pentru Cancan. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare