Vedete din Romania

David Beckham renunta la visul american


Fotbalistul David Beckham si sotia lui, Victoria, ar putea reveni pe plaiuri natale, trezindu-se astfel din visul american pe care-l traiesc de opt luni. Dorul de familie si accidentarile repetate de la echipa de club il fac sa ia in considerare plecarea din Statele Unite. David este foarte apropiat de familia sa si i-ar placea mai degraba sa se mute inapoi in Anglia, a declarat o sursa citata de OK Magazine. Multe lucruri n-au mers asa cum ar fi vrut, adauga aceasi sursa, care crede ca David ar fi bucuros daca cineva i-ar rascumpara contractul pe care il are cu LA Galaxy .

Victoria si-a facut prietene

Pentru ca David Beckham este plecat cu echipa intr-un turneu de promovare in Asia, Victoria a luat cina cu vechii prieteni: cu Eva Longoria Parker si Kate Beckinsale , vineri, si Tom Cruise si Katie Holmes cu duminica seara. Purtatoarea de cuvant a Victoriei, Cheryl Maisel, a dezmintit zvonurile: Ei sunt cum nu se poate mai fericiti, adaugand ca David se afla aici pentru a-si onora in intregime contractul. La sosirea in America, Tom Cruise si Katie Holmes le-au organizat sotilor Beckham o petrecere de bun venit. Cele doua cupluri petrec mult timp impreuna, mai ales Posh Spice si Katie. In anul 2007 David Beckham a acceptat oferta clubului de fotbal LA Galaxy, semnand o intelegere valabila pe 5 ani, cu o valoare totala estimata la 128 de milioane de lire sterline. Accidentarile nu i-au permis sa joace decat foarte putin pentru echipa sa, pana acum. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare