Vedete din Romania

#bebelus Andreea Mantea #cristi mitrea #vedete intern #andreea mantea #showbiz

De ce ascunde Andreea Mantea chipul copilului sau. “Va avea alt tata”

Andreea Mantea a impartasit cu fanii sai bucuria venirii pe lume a primului sau copil si al luptatorului Cristi Mitrea Mitrea: a postat fotografii pe Facebook cu micutul si chiar acceptat de curand ca o echipa de televiziune sa o vizite. Niciodata insa nu a permis sa se vada fata bebelusului, chip pe care nici tatal biologic al copilului nu-l cunoaste la aproape o luna dupa nastere.


Motivul pentru care bruneta nu le arata admiratorilor si fanilor ei de pe site-urile de socializare fata fiului sau este ca micutul nu a fost inca botezat.

Vedeta tine astfel cont de o superstitie care spune ca daca bebelusul nu e botezat poate fi deocheat.

"Dupa botez o sa pun si poze cu el", a a declarat Andreea Mantea la o emisiune la Antena 1.

Intrebata de Simona Gherghe cu cine seamana baietelul ei, Andreea a raspuns fara sa stea pe ganduri: "Are momente! Saptamana trecuta semana cu mine, saptamana asta seamana cu taica-su! Asta e viata, trebuie sa ia de la fiecare cate ceva, asa cum e normal".

Bruneta s-a ferit insa sa-i pronunte numele fostului sau iubit, suparata pesemne ca acesta nu a venit nici pana acum sa-si vada fiul!

"Toata lumea stie povestea noastra foarte bine. Noi doi nu am avut timp sa ne atasam atat de tare unul de celalalt incat sa zic ca mi-a lipsit sau sa zic "vai, nenorocitul ce-a facut". Chiar nu. Au fost momente foarte grele intre noi doi, certuri, certuri, neintelegeri ca in orice familie. La noi erau un pic mai exagerate, cam dese. Eu ca femeie insarcinata nu puteam sa stau asa intr-o cearta continua. Am zis: uite, ne vedem cand se naste copilul, daca te intereseaza. Nu s-a intamplat, iar eu nu-l condamn pentru ca in unele familii cresc anumiti copii cu tati care cresesc, care fac anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le faca si atunci acei copii sunt chinuiti", a spus Andreea Mantea la Acces Direct.

"Un nou-nascut nu are de ce sa asiste la o voce ridicata, la plansete. Nu are de ce. Nu m-a sunat, nu am vorbit deloc din luna a sasea de sarcina si nu mi-a lipsit deloc. Nici copilului nu-i lipseste. Cu siguranta o sa ma intrebe intr-o zi de taica-su si o sa-i raspund cu drag la toate intrebarile, doar ca atunci va avea un alt tata. Toate lucrurile se intampla in viata cu un curs normal. Copilul este pe numele meu si asa va ramane. Asta nu se va schimba niciodata. Nu e un capat de tara. Sunt atatea mame care isi cresc singure copiii", a spus Andreea Mantea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare