Vedete din Romania

#ioana dichiseanu simona florescu #inmormantare ion dichiseanu

De ce Ioana si Simona au purtat sacouri albe la inmormantarea lui Ion Dichiseanu

 

Ioana Dichiseanu si Simona Florescu, fosta sotie a marelui actor Ion Dichiseanu, trec prin momente grele. Celebrul actor s-a stins din viata pe 20 mai, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde era internat de mai multe luni.

Ion Dichiseanu a fost inmormantat sambata, 22 mai, iar pe ultimul drum l-au condus familia, rudele si colegi de breasla. Moartea artistului a lasat multa durere in sufletele admiratorilor, iar Ioana si Simona Florescu sunt distruse.

la inmormantare, cele doua au fost imbracate in negru si au purtat deasupra sacouri albe, ca un ultim omagiu adus marelui artist. La gat au purtat esarfe colorate, aceasta fiind vestimentatia preferata a lui Ion Dichiseanu. De asemenea, actorul a fost imormantat într-un costum alb, preferatul său, pentru ca rudele și cei care vor veni să aducă un ultim omagiu actorului să rămână cu imaginea care l-a consacrat pe Dichiseanu.

„Dispariţia lui Ion Dichiseanu lasă un gol în lumea artistică din România, iar cuvintele pe care le rostea el într-un interviu acordat în urmă cu aproape un deceniu sunt azi, într-un alt context, la fel de actuale: Mi-aş dori foarte mult ca mai marii ţării să înţeleagă, nu doar la nivel declarativ, că o naţiune fără cultură este pierdută şi, deci, să privească mai înţelegător zbaterile noastre şi să ne sprijine concret”, a transmis Teatrul Nottara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului