Vedete din Romania

# mihaela radulescu playboy #andreea marin palyboy #vedete Playboy

De ce nu au aparut niciodata in Playboy Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt doua dintre divele pe care le poti numara pe degete ca au refuzat o aparitie in Playboy. Revista pentru adulti era considerata in acea vreme o punte de lansare pentru vedetele in devenire si o sursa de venit considerabila pentru vedetele consacrate. 

Intr-un interviu acordat paginademedia.ro, Dan Silviu Boerescu, cel care a condus revista Playboy, a povestit cum se desfasurau negocierile cu vedetele care urmau sa apara in paginile publicatiei. Printre acestea, doua vedete care i-au "scapat" sunt Andreea Marin si Mihaela Radulescu. Ambele in mare voga la vremea respectiva, totusi nu au aparut intr-un pictorial care, cu siguranta, ar fi ramas de referinta. Motivele au fost diferite in cazul celor doua dive. 

Mihaela Radulescu a cerut prea multi bani, sustine Boerescu, asa ca s-a renuntat la colaborarea cu ea. De fapt nu suma in sine, de aproximativ 50.000 de euro ar fi fost neaparat problema, ci conditiile vedetei. Mihaela era foarte aproape să semneze contractul, însă „s-a sucit puțin și a vrut un fel de poliță de asigurare simbolică: să-i trimit eu un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy pentru orice eventualitate”, a declarat bărbatul.

Andreea Marin, pe de alta parte, nici nu a apucat sa fie contactata, Gandindu-se ca este cu siguranta in vizorul revistei pentru adulti, aceasta a lamurit de la bun inceput lucrurile, refuzand categoric orice colaborare cu Playboy. „«Știu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată»”, a parafrazat-o Boerescu pe vedetă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare