Vedete din Romania

# raed arafat familie # raed arafat sotie #raed arafat

De ce nu s-a casatorit niciodata Raed Arafat

Raed Arafat este cunoscut de toti romanii, mai ales ca in ultima perioada a fost foarte prezent in mass-media in contextul pandemiei de coronavirus.Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta vorbeste frecvent despre profesia sa, insa foarte putine lucruri se stiu despre viata sa personala.

Intr-un interviu recent, seful DSU a povestit de ce a ales să nu se căsătorească sau să devină tată, explicând, pe larg, motivele care l-au determinat să facă o astfel de alegere.

Raed Arafat a povestit că nu a vrut să își întemeieze o familie pentru a nu fi nevoit să se împartă între job și cei dragi și să ajungă să își neglijeze soția sau copiii pentru a se putea ocupa de carieră. 

"Haideți să vorbim clar. Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi. Sau să nu mă mai aștepte...(râde). Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii... Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu.", a povestit Raed Arafat, într-un interviu pentru digi24.ro .

Raed Arafat nu a negat că și-ar fi dorit o familie, însă profesia nu i-a permis să facă acest lucru. "

Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă... Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinele a început - și l-am prins făcând asta... Unii îmi ziceau în stradă - la Mureș era, la Sângeorgiu de Mureș: De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat? Pentru că plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost... lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci și niciodată nu știai ce se întâmplă. Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ținea și se plimba la gard, de față cu toți, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Adică câinele suferea. El era în grădină, totuși, dar cu toate astea, era foarte greu de ținut și l-am dat unui coleg care l-a dus la țară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar... nu mergea! Deci, am încercat, să știți, inclusiv câinele n-a putut să... Se plângea, să știți.", a adăugat Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare