Vedete din Romania

#demisie #simona gherghe #acces direct #moderare emisiune #reportaj

De ce vrea Simona Gherghe sa renunte la emisiunea "Acces Direct"

Realizatoarea TV Simona Gherghe vrea sa renunte la moderarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, potrivit unor surse din interiorul trustului Intact.

Motivele pentru care Simona Gherghe ar fi luat aceasta decizie au fost desele critici pe care le-a primit nu doar din partea telespectatorilor, ci si din partea catorva colegi de breasla, dupa ce in emisiunea "Acces Direct" au fost prezentate cateva subiecte care au revoltat intreaga opinie publica. Unul dintre acestea a fost si cazul "Ioana Tufar", subiect care i-a adus Simonei Gherghe antipatia mai multor persoane publice, printre care si Mihai Bendeac, care i-a si transmis un mesaj in acest sens.

"Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor. Simona, mai esti OM?", a scris acesta pe o reteaua de socializare Facebook. De asemenea, acea editie a fost sanctionata aspru si de CNA.

In urma acestui episod, Simona Gherghe ar fi vrut sa renunte la aceasta emisiune, insa a fost convinsa de sefii sai sa mai ramana pana la vara, urmand ca din toamna sa fie inlocuita, au dezvaluit surse din interiorul Antenei 1.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare