Vedete din Romania

#oana lis #copil #mama #sarcina

De frica nasterii, Oana Lis cauta mama purtatoare

Oana Lis , sotia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis , vrea cu tot dinadinsul un copil. Fiind insa terifiata de spitale si medici, vedeta s-a gandit in prima faza sa infieze unul. Ulterior insa, aceasta a ajuns la concluzia ca este mai bine ca micutul sa-i mosteneasca bagajul genetic, astfel ca s-a pus pe cautarea unei mame purtatoare .

Viorel Lis nu este de acord cu propunerea Oanei, precizand in repetate randuri ca nu mai vrea mostenitori . Femeia nu se lasa insa intimidata si nu renunta la ideea de a fi mama.

"Vio nu vrea sa facem un copil pentru ca se teme ca eu o sa plec la cumparaturi prin mall sau cu fetele la cafenele , si ca o sa fie nevoit sa ingrijeasca el copilul mai mereu. Mai tot timpul ma cearta ca nu prea fac treaba acasa si ca plec mereu la mall", a spus Oana, pentru Click!

Pana nu demult, nevasta fostului edil s-a gandit la adoptie. Insa a considerat ca aceasta poate fi periculoasa si nu a vrut sa riste: "Voiam sa adopt un copil, insa am ajuns la concluzia ca este destul de periculos. Cand creste exista toate sansele sa-ti dea in cap, ca sa spun asa"

Acum, Oana considera ca este mai sanatos sa urmeze modelul vedetelor internationale si sa angajeze o mama purtatoare.

"Vorbeam zilele trecute cu prietenele mele despre o actrita din America, foarte cunoscuta, care acum are gemeni, nascuti de o mama purtatoare. Am discutat despre acest lucru si chiar cred ca ar fi o idee buna. Mi-as dori o mama purtatoare pentru copilul meu, insa nu stiu daca exista o lege in acest sens la noi in tara. Ma voi interesa si apoi voi lua o decizie", a concluzionat Oana Lis pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare