Sapte ani de iubire ca in telenovele intre o romanca din alimentatia publica si un boss insurat de la UEFA.Casa in Primaverii, Jaguar la scara, vacante in insule exotice: cipriotul plateste.Cind Lefkaritis e la sotie, Florica face sport la domiciliu... Al instructorului de fitness, (26 de ani). Pe Florica Fieraru o stiu de pe la cafenelele din Dorobanti, zona de maxim snobism a Bucurestiului, in care, recunosc, imi beau si eu ceaiul, am si eu biroul, imi maninc prinzul si in care ii observ pe ceilalti cu sentimentul curiozitatii pe care insusi l-a avut cind a pasit pe Luna. Multa vreme n-am stiut cine este, dar, dupa ce-am vazut-o de citeva ori imbracata impecabil cu creatii ale designerilor in voga si cu genti pentru care stai luni de zile in asteptare, am intrebat in stinga si-n dreapta vrind sa aflu cu ce se ocupa, cum o cheama, a "cui" e. Raspunsurile "a fost
chelnerita pe la Odobesti prin `92", "Aa, e cuplata cu unul tare de la UEFA!" si "cum, cu ce se ocupa? Se ocupa cu mosu`!" m-au uimit atit de tare, incit am hotarit sa-i scriu povestea. Venita in Bucuresti dintr-un sat uitat de lume, Florica noastra a fost citiva ani picolita la restaurantul "Odobesti" al lui Alexandru Raducanu si Catalin Botezatu. La un moment dat s-a plictisit sa scoata dopul de pluta al sticlelor de vin si a vrut ceva mai mult. Progresul nu a insemnat trecerea la statutul de
ospatar , firesc treapta superioara a picolitei, ci legatura cu un sef de sala care a decis ca Florica sa stea acasa. Cind legatura a luat sfirsit,
eroina noastra s-a reintors la clienti, de data aceasta la restaurantul McMonis,
patronat de dl Meita si frecventat ani de zile de crema societatii bucurestene. Intre timp, Florica si prietenele ei frecventau petrecerile bune din oras la care era nevoie de animatie feminina. Fete de gasca, tinere si frumoase, ospatarite si deci, deloc pretentioase, erau dorite si invitate peste tot.
(continuarea in
7plus )