Vedete din Romania

#cadou #adrian enache #iuliana marciuc #delta_dunarii

De ziua ei, Enache i-a oferit Iulianei Delta Dunarii

Adrian Enache i-a facut un cadou inedit logodnicei lui, Iuliana Marciuc . Astfel, cu ocazia implinirii a 43 ani, vedeta TVR a fost dusa de cantaret intr-o excursie pe Delta Dunarii .

Pe 31 august, Iuliana Marciuc si-a aniversat ziua de nastere mai intai pe litoral, alaturi de Enache si cativa prieteni, si apoi in Delta Dunarii, intr-o croaziera de cateva zile.

Aici, cei doi indragostiti au avut parte de multe momente romantice, insa n-au prea beneficiat de intimitate.Turistii veniti in Delta i-au recunoscut imediat pe cei doi si au insistat sa faca poze cu celebrul cuplu monden.

Dupa mini-vacanta din Delta Dunarii, Iuliana si Adrian s-au intors in Bucuresti pentru a-si relua activitatiile profesionale. Enache a revenit la proiectele lui pe plan artistic, iar Iuliana se pregateste pentru o noua emisiune.

Vedeta TV a reluat legatura cu producatoarea Liana Sandulescu  pentru  un nou format TV si va incepe din 4 octombrie o emisiune ce se va difuza de luni pana vineri, pe TVR 2, incepand cu ora 17.30.

Iuliana a mai lucrat cu Liana si in trecut la cateva emisiuni precum " Impas in doi", "90 de minute pentru sufletul tau" sau „Muzica e viata mea”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare