Vedete din Romania

#decizie rona hartner #rona hartner #cancer

Deciza surprinzatoare luata de Rona Hartner chiar daca sufera de cancer

Rona Hartner trece prin momente grele. Vedeta a fost diagnosticata cu cancer la colon in urma cu cateva saptamani. A urmat un tratament cu citostatice si spune ca va lupta in continuare cu aceasta boala crunta.

 

Mai mult, Rona spune ca este foarte optimista in privinta vindecarii si vrea sa se casatoreasca cat mai repede. In cateva luni vrea sa ajunga in fata ofițerului Stării Civile.

Artista și iubitul ei vor face cununia civilă în România, iar ceremonia religioasă, în Franța, pe o plajă pe Coasta de Azur.

“Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni.

Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare