Vedete din Romania

#andreea esca #vedete extern #declin Pro TV #interdictii Pro TV #Las fierbinti

Decizii controversate la Pro TV. Cui i s-a interzis sa mai apara pe sticla

Pro TV se afla in ultimele luni intr-o continua schimbare, iar deciziile luate de noul sef al trustului, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, i-au atras numeroase critici. Emisiuni indragite de telespectatori au fost scoase din grila, la fel si seriale cu priza la public. Iar in ultimele zile apar tot mai des informatii potrivit carora prezentatori si realizatori de renume sunt inlaturati de la televiziunea din Pache Protopopescu.

Pandaru si Hostiuc, scosi de la "Dupa 20 de ani"


Sursa foto: protv.ro

Site-ul reportervirtual.ro anunta faptul ca doi prezentatori cunoscuti nu vor mai lucra pentru trust. Cristian Hostiuc, director editorial la "Ziarul Financiar", si Claudiu Pandaru, director editorial "Gandul", nu vor mai aparea de duminica la emisiunea "Dupa 20 de ani". Iar motivul pentru care ar fi fost luata aceasta decizie, sustin jurnalistii reportervirtual.ro, este ca cei doi, prin functiile pe care le detin la cele doua publicatii, lucreaza si pentru Adrian Sarbu, fostul boss al Pro TV.

Aleksandras Cesnavicius a cerut ca nimeni dintre cei care lucreaza la Mediafax Group, aflat in proprietatea lui Adrian Sarbu, sa nu mai apara si la Pro TV. Adrian Sarbu a parasit televiziunea in august 2013.

CITESTE SI:

Cum slabesc vedetele dupa Paste. Afla-le ponturile!

Cum aratau vedetele inainte sa fie "tunate"

Andreea Esca si Oana Cuzino, puse sa aleaga

Sursa foto: radardemedia.ro

Recent, Andreea Esca, un simbol al televiziunii, a fost somata sa aleaga intre jurnalul de stiri de la ora 19.00 si revista "The One" pe care jurnalista o conduce, dar care se afla in proprietatea trustului lui Sarbu. Andreea nu a dat deocamdata un raspuns, insa, sustin surse din cadrul televiziunii, zilnic se fac presiuni asupra ei in acest sens.

Aleksandras Cesnavicius a convins-o, in schimb, pe Oana Cuzino sa renunte la conducerea revistei CSID pentru a-si continua aparitiile la Pro TV, la emisiunea "Ce se intampla, doctore?".

Dispare si "Las Fierbinti"?

Sursa foto: ro.mediapropictures.com

Schimbarile din conducerea trustului se rasfrang si asupra grilei de programe. Circula zvonuri potrivit carora Pro TV nu va mai difuza serialul de comedie "Las Fierbinti". Zvonurile sunt intarite si de faptul ca, dupa incheierea filmarilor, actorii nu au mai fost anuntati de o posibila continuare a seriei.

Recent, alte doua emisiuni cu priza mare la public, "Dansez pentru tine" si "Masterchef", au fost oprite de la difuzare. In plus, "Serviciul roman de comedie" s-a mutat cu tot cu echipa la Antena 1.

Printre numele grele care au parasit postul in ultimele luni se numara Ruxandra Ion, "mama telenovelelor", si Horia Brenciu, care a plecat la Antena 1.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare