Vedete din Romania

#club #gay #delia

Delia, asteptata de 400 de gay

Delia Matache s-a lasat asteptata sambata seara in clubul Purple. Dupa lunga intarziere, gay-ii si lesbienele s-au transformat intr-un public ostil.


Programata sa cante in clubul Purple in noaptea de sambata la ora 1, Delia s-a lasat asteptata pana la ora 4 dimineata din cauza unei neintelegeri cu organizatorii. Publicul a fost ostil la inceput dar a iertat-o pana la urma pe cantareata.


Intarzierea a fost provocata de o neintelegere cu organizatorii deoarece data de pe contract era 5 octombrie. Spectacolul trebuia dat insa in noaptea de 4 spre 5 octombrie si Delia  aflat asta prea tarziu. Dupa un concert la Braila, ea s-a intors la Bucuresti cat de repede a putut, avand in vedere ca era noapte si ceata.


Cantaretul Marko, care si-a facut debutul in cluburi in Germania, a urcat pe scena si a intretinut publicul timp de aproape doua ore in asteptarea Deliei. Cei 400 de oameni au asteptat pana la 4 sosirea solistei care a cantat doar cinci melodii.


”Pana la urma, ma bucur ca a iesit bine. Eu ma simt foarte bine in acel club si in mijlocul acelor oameni fara prejudecati ”, a declarat Delia pentru Click. Dupa prestatia live a Deliei, distractia a continuat pana in zori.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare