Vedete din Romania

#concert Delia #Delia atacata #vedete intern #showbiz #delia

Delia, atacata! Prima reactie a artistei dupa sperietura

In timp ce Stefan Banica si Loredana au refuzat sa cante in weekend la Chisinau, unde au fost programate atat un spectacol in aer liber, dar si o manifestatie de protest "impotriva regimului oligarhic si a neputintei actualei guvernari de a gestiona criza din tara", Delia a acceptat provocarea. Incidentele nu au lipsit, iar vedeta a fost speriata de moarte.

La revenirea in Capitala, Delia a tinut sa le raspunda tuturor celor care au criticat-o ca si-a onorat acel contract si a povestit si un incident care a speriat-o serios.

”Mi-ar placea foarte mult sa intelegeti ca muzica nu e coordonata de politica. Concertul pe care l-am sustinut ieri la Chisinau a fost sustinut in urma unui contract pe care mi l-am respectat. Nu sunt implicata politic nici in Romania, nici in Republica Moldova si nici nu voi fi. Muzica mea este despre iubire, iar un cantaret care iti respecta publicul, isi sustine angajamentele fata de acesta. Va inteleg tristetea care va apasa in aceste zile si ma simt obligata moral sa va calmez sufletele, tocmai din acest motiv mi-as dori sa nu va mai varsati amarul pe artisti. Mi se pare trist si totodata periculos ca un artist sa fie nevoit sa faca o analiza a culiselor, cand noi doar vrem sa aducem bucurie oamenilor prin muzica. Ieri dimineata am fost urmariti de o masina pana acasa, iar unul dintre instrumentistii mei a fost atacat de catre un protestatar prin metoda "pieing". Nu consider ca prin muzica mea bulversez sau schimb in vreun fel scena politica, asa ca mi-as dori sa se opreasca aceste persecutari si sa intelegeti ca pozitia mea este departe de tot ce se intampla iin aceste zile in Republica Moldova”, a spus Delia.

Stefan Banica Jr a anticipat o astfel de situatie si a refuzat sa cante la Chisinau. “Nu-mi doresc, ca artist, sa fiu pus in situatia de a fi aplaudat de unii, si huiduit de altii, iar asta pe fondul unor divergente social-politice”, a transmis Banica.

Si Loredana i-a urmat exemplul: “Stiu ca sunt momente dificile pentru voi, insa nu imi doresc ca muzica si spectacolul meu sa devina un subiect de controversa politica. Va promit, insa, ca o sa ma intorc la voi cu multa bucurie intr-o zi mai linistita si sper sa ma primiti cu aceeasi caldura si dragoste cu care m-ati intampinat de fiecare data”, a scris Loredana pe o retea sociala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului