Vedete din Romania

#Delia interzisa #Gura Ta #cna #delia

Delia, din nou in razboi cu parintii! Ar putea fi interzisa de CNA!

Delia ar putea fi interzisa la radio si tv, din cauza piesei „Gura Ta“, ale carei versuri sunt considerate includ ”sintagme erotice explicite si indecente”, care dauneaza evolutiei copiilor.

Difuzarea melodiei ”Gura Ta”, interpretata de Delia si Deepcentral, precum si a videoclipului piesei va fi discutata in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), care va fi prezidata de Dorina Rusu.

„Solicit dispunerea de masuri contraventionale si interzicerea difuzarii la postul de radio Pro FM si la alte posturi radio-TV a melodiei «Gura ta» interpretate de cantareata Delia. Pe postul mentionat e difuzata obsesiv, cam o data la 25-30 minute, melodia respectiva, care contine sintagme erotice explicite si indecente care dauneaza evolutiei copiilor. Astfel, intre versurile slagarului se regasesc: «ma dezbraci», «gura ta, gura ta», «ma dezbraci», «innebunesc cand ma atingi», «ca o felina ataci», «ma musti»“, arata o reclamatia trimisa la CNA de un tata si citata de agentia News.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului