Vedete din Romania

Delia Matache se dedica dansului

Ideea de a prezenta o noua emisiune la Antena 1 nu i-a suras Deliei Matache atat de mult ca participarea sa la o noua editie a show-ului “Dansez pentru tine“, ce va incepe pe 14 martie, povesteste Ziarul. Artista a ales sa semneze pentru Pro, desi primise o propunere tentanta si de la trustul Intact . Ca si ceilalti concurenti-vedete, Delia Matache a intrat in febra pregatirilor pentru cea de-a cincea editie a show-ului “Dansez pentru tine“, considerat a fi sezon special de elita.

Eforturi sustinute

In ciuda a ceea ce inseamna participarea la o astfel de competitie, repetitii ce par interminabile, efort fizic pe masura si un program de cantonament, artista a acceptat aceasta noua provocare, chiar daca a mai primit o propunere tentanta de a prezenta o emisiune de divertisment, la Antena 1.

O sa mai vina oferte

“Imi doresc sa mai prezint o emisiune, dar pot face acest lucru si la vara. Probabil voi mai avea oferte. Imi place sa dansez, si nu puteam rata aceasta ocazie“. Delia mai spune ca acest show nu-i afecteaza job-urile pe care le are. “Pot merge si la cantari, nu mi se interzice acest lucru. Totul depinde de mine, daca pot face fata“. Aflata sub contract cu Pro-ul, ea nu poate semna in aceasta perioada pentru un alt post tv . De asemenea, Delia are interzis si sa mai participe la alte emisiuni in afara celor realizate de trustul Pro.

Negocieri pentru un film

Artista a purtat negocieri si pentru un rol intr-un serial, ce va fi difuzat pe unul dintre posturile importante de la noi. “Nu pot da inca numele televiziunii si nici mai multe amanunte, pentru ca nu s-a incheiat contractul. Dar cu conditia ca si rolul primit sa-mi spuna ceva. Asta, evident, dupa ce se va incheia show-ul “Dansez pentru tine”, a spus aceasta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului