Razvan Ciobanu a impresionat cu vointa sa cand a scapat de aproximativ 40 de kilograme si are acum o statura de model. Nu i-a fost deloc usor, insa nici cu 130 de kilograme nu se simtea bine, asa ca si-a schimbat complet stilul de viata.
Pentru a slabi, el a apelat la un nutritionist. Dincolo de efortul de a pierde surplusul de 40 de kilograme, Razvan Ciobanu a trebuit sa faca fata si provocarii de a nu mai acumula altele. Ceea ce nu este deloc dificil, sustine designerul, atat timp cat intelegi si-ti insusesti sfaturile specialistilor. Astfel, in privinta meniului nu se plange, are parte de variatie, dar are si grija ce combinatii culinare face.
”Azi dimineață am mâncat o bulină de mozzarela cu legume. Nu am pus ulei, ci doar sare și alte condimente. Nu cred în fresh-uri. Ma bine mănânc două protocale, ca să am și fibre. Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate. Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar”, a explicat designerul Răzvan Ciobanu dieta sa la Antena Stars.
Iata transformea lui Ravan Ciobanu:
2013
2014
2015
Fotografii: Facebook Razvan Ciobanu (arhiva personala)