Vedete din Romania

#cuplu #vedete intern #despartiri vedete #despartiri 2014 #matteo #bianca dragusanu #christian sabbagh

Despartirile inceputului de an in showbiz

Inceputul de an vine cu vesti proaste in ceea ce priveste viata sentimentala a vedetelor. Casnicii de lunga durata sau relatii abia infiripate s-au destramat intr-o clipa la inceput de 2014. Iata ce vedete au pus capat recent relatiilor lor amoroase.
 

1. Matteo

Excentricul cantaret Matteo s-a despartit de curand de asistenta TV Rodica Miron, dupa o relatie ce a durat sase luni si parea ca se va finaliza printr-o casatorie, mai ales ca in Ajun de Craciun artistul ii oferise iubitei sale chiar si inelul de logodna.

De asemenea, artistul parea extrem de indragostit si avea doar cuvinte de lauda la adresa iubitei sale.

"Ne vom petrece Sarbatorile de iarna impreuna, alaturi de familiile noastre. Si da, i-am dat inelul Rodicai, insa a fost o surpriza si pentru mine. Era unul dintre accesoriile mele preferate, iar ei i-a placut atat de mult, incat i l-am facut cadou inainte de Craciun. Rodica mi-a marturisit ca acela vrea sa fie inelul ei de logodna. Ramane sa stabileasca singura si o data de logodna, pentru anul viitor", marturisea Matteo in urma cu cateva luni.

Citeste si:

Vesti teribile despre starea lui Michael Schumacher

2. Christian Sabbagh

 

 

Prezentatorul stirilor de la Kanal D Christian Sabbagh a anuntat vineri, printr-un comunicat de presa, ca divorteaza, dupa un mariaj de 10 ani.
Vedeta a cerut presei discretie pe acest subiect, pentru protectia fiicei sale Yasmine, in varsta de 5 ani.

"Prin dificultatile vietii de cuplu, prin care trec eu si sotia mea in acest moment, nu doresc nimanui sa treaca. De comun acord, am hotarat, ca dupa 10 ani de casnicie, sa mergem pe drumuri separate, cu dorinta insa de a pastra o relatie de prietenie.

Avand in vedere ca fructul iubirii noastre este reprezentat de micuta Yasmine in varsta de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cat se poate de mult de aceasta schimbare care s-a produs in viata noastra. In aceasta clipa nu-mi doresc nimic altceva decat sa-mi canalizez toata energia, forta si credinta in Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul sa depaseasca aceste momente de rascruce cat mai bine cu putinta", a declarat prezentatorul TV in comunicatul de presa.

Citeste si:

Ce obiceiuri alimentare bizare au vedetele

3. Bianca Dragusanu

Una dintre cele mai mediatizate despartiri ale inceputului de an 2014 este, fara indoiala, cea a cuplului Bianca Dragusanu-Victor Slav, despre care presa specula inca din luna decembrie ca nu este tocmai pe roze.

Speculatiile presei s-au adeverit la inceput de an, in momentul in care Victor Slav a anuntat ca va divorta de sotia sa, dupa ce aceasta a avut o escapada romantica cu fostul sau iubit, Adrian Cristea, la Paris.




Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare