Vedete din Romania

#mihaela radulescu #liviu varciu #victor slav #showbiz #ilinca vandici #bianca dragusanu #vedete intern

Despartiti, dar impreuna. Ce foste cupluri sunt nevoite sa lucreze laolalta

Viata le rezerva o multime de surprize chiar si vedetelor. Multe dintre cuplurile mondene s-au destramat, insa fostii parteneri ajung sa lucreze impreuna, fie ca sunt colegi de emisiune, fie ca trebuie sa imparta afaceri comune.

Ilinca Vandici, colega de platou cu Liviu Varciu

Spun ca nu au fost impreuna, dar toate faptele ii contrazic. Si chiar daca ar fi sa fie adevarat ca impart doar o frumoasa si stransa prietenie, de acum incolo au mari sanse sa formeze un cuplu. Si asta pentru ca viata i-a adus impreuna mai mult decat s-au asteptat. Liviu Varciu si Ilinca Vandici vor prezenta, incepand cu 28 iulie, la Kanal D, un show incitant intitulat "O iubire de-o vara".

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri de la ora 22.15 si va avea formatul unui late night show matrimonial din care nu vor lipsi dansul, muzica, seductia si spontaneitatea, dar si tinerii frumosi gata sa-si gaseasca parteneri sau partenere.

Citeste si:

Se iubesc, dar nu se casatoresc. 8 vedete care au "imbatranit" impreuna fara sa treaca pe la altar

Suma colosala pentru care Mihai Petre a plecat la Antena 1

Case de vedete: Uite cum arata vila de 25 de milioane de dolari a lui Heidi Klum

 

Victor Slav, afaceri cu Bianca Dragusanu in miez de noapte

Fostii soti Bianca Dragusanu si Victor Slav par sa nu reziste unul fara celalalt. Desi au trecut trei luni de la pronuntarea divortului, cei doi sunt vazuti tot mai des impreuna. Victor da vina pe afacerile comune. "Nu m-am certat cu Bianca, asa ca nu se pune problema unei impacari sau sa ne recasatorim. Ne leaga o afacere pe care o avem impreuna, care merge foarte bine si atunci este firesc sa ne intalnim destul de des, iar daca asta va dura la nesfarsit, atunci vom fi legati pe viata", a tinut Victor sa puncteze.

"In plus, ne simtim bine cand suntem unul cu celalalt, asa ca de ce sa nu ne vedem? Si apoi de ce sa ne ferim? Iesim in oras, mai raman peste noapte la Bianca. Care este problema? In fond, suntem doi oameni singuri", a spus Victor pentru libertatea.ro.

Mihaela Radulescu, intre fostul si actualul

Mihaela Radulescu se vede nevoita vara aceasta sa lucreze in acelasi loc, la aceeasi emisiune, atat cu iubitul sau, Dani Otil, cat si cu fostul sau sot, Stefan Banica. Ca un facut, "soarta" i-a adus din nou impreuna si asta pentru ca Mihaela va fi cea care se va ocupa de preselectiile pentru "Romanian Idol", de la Antena 1, show prezentat de Dani si jurizat de Stefan!

Surse foto: unica.ro, eva.ro,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare