Vedete din Romania

#showbiz #romanii au talent #Narcis Ianau #vedete intern

Destin tragic. Narcis Ianau a ajuns sa cerseasca bani pentru a merge la scoala

Narcis Ianau, contratenorul care a uimit o tara intreaga cu vocea sa la "Romanii au talent", a teminat liceul, dar nu are bani sa continue scoala. Tanarul a trecut peste orice jena si a inceput sa ceara bani in stanga si in dreapta, pe la cunoscuti.

Narcis Ianau s-a nascut intr-o familie modesta, care nu isi permite sa ii plateasca studiile universitare. De aceea, tanarul din Bacau le-a trimis apropiatilor un sms disperat. "Dupa cum poate stiti, ma aflu in pragul examenelor si urmeaza sa incep Conservatorul. Cunoasteti pe cineva, sau se afla printre voi cineva care are posibilitatea si ar fi dispus sa-mi ofere o sponsorizare care sa-mi acopere un minim necesar de cheltuieli lunare, aferente mutarii in alt oras? (chirie, utilitat, transport, etc.). Incerc de cateva luni sa rezolv problema aceasta si nu am reusit. Multumesc din suflet", le-a scris Narcis cunoscutilor.

Narcis Ianau a participat la primul sezon al showlui "Romanii au talent", dar a ratat premiul cel mare. Cu toate acestea, vocea lui speciala a ramas in sufletul multora.



Intre timp, el si-a castigat o multime de fani si a inregistrat mai multe cover-uri, care insa nu i-au adus si prea multi bani.



Foto: facebook.com
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului