Vedete din Romania

# cotabita recuperare # cotabita spital #cotabita coma #gabriel cotabita

Detalii de ultima ora despre starea lui Gabriel Cotabita

Revenirea miraculoasa a lui Gabriel Cotabita nu este lipsita de emotii. La trei luni de la internarea in spital, vedeta pare mai constienta ca oricand si, in ciuda comei, se simte bine destul de bine.

Medicii de la Spitalul Elias, unde se afla internat cantaretul, sunt optimisti si spun ca Gabriel Cotabita va fi externat si, treptat, isi va putea relua viata sociala si profesionala. In ciuda acestr declaratii, apropiati ai artistului, citati de wowbiz.ro, spun ca acesta mai are inca pierderi de memorie si, de multe ori cand comunica, nu prea este conectat la realitate, din pricina insomniilor. 

“Gabi are o stare buna si doctorii au facut minuni in cazul lui. Insa, in anumite situatii, ai senzatia ca este foarte obosit, de parca nu ar fi dormit cateva zile. Are privirea aceea suferinda si nu scoate cuvintele rapid.  In schimb, nu si-a pierdut simtul critic si ironiile, nu are tulburari de vorbire si recunoaste pe toata lumea. Abia asteapta sa ajunga acasa si sa se reapuce de muzica”, au declarat acestia potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului