Vedete din Romania

#nunta Anda Adam #vedete intern #showbiz

Detalii inedite despre nunta Andei Adam. Uite ce vor primi toti invitatii

Anda Adam a intrat pe ultima suta cu pregatirile pentru nunta. Doar trei saptamani o mai despart pe cantareata de momentul in care va spune "DA", asa ca totul trebuie pus urgent la punct. Si se pare ca nu s-a uitat deloc la bani.

20.000 de lei! Atat au cheltuit Anda Adam si iubitul ei, Sorin Andrei, doar pentru marturiile de nunta, acele amintiri pe care invitatii le vor primi atunci cand vor pleca de la petrecerea celor doi. De ce atat de mult? Pentru ca au nu mai putin de 400 de invitati, Anda si Sorin s-au gandit sa ofere fiecaruia cate un papion. Nu unul simplu, ci cu note muzicale.

Sursa foto: click.ro

"Am pregatit 400 de papioane albe, inscriptionate cu note muzicale. Mi s-a parut cea mai potrivita marturie, avand in vedere ca 80% dintre invitati sunt colegi din industria muzicala. Sunt convinsa ca le vor purta candva, undeva", a declarat Anda.


Sursa foto: fanatik.ro

Si cum accesoriul costa 50 de lei bucata, asa se explica suma uriasa pe care au cheltuit-o doar pentru acest moft. Nunta Andei cu Sorin va avea loc pe 7 iunie, la Vila 23 Snagov. Cei doi sunt impreuna de doar opt luni, insa Sorin, care e mai tanar decat ea cu sapte ani, a cerut-o de sotie dupa doar o luna de relatie.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare