Vedete din Romania

# maria constantin divort #maria constantin #marcel toader

Dezvaluiri bomba: Maria Constantin, relatie de iubire cu un personaj celebru de la Pro TV

Noi detalii bomba ies la iveala despre divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin, Dupa ce s-a spus ca aceasta l-ar fi inselat pe omul de afaceri cu un fost iubit de-ai sai, noi dezvaluiri sunt facute de apropiatii cuplului. 

Maria s-ar iubi in mare secret, chiar din timpul mariajului cu Marcel Toader, cu un personaj celebru din showbiz, cu care a participat in cadrul unei emisiuni TV, noteaza cancan.ro. 

Marcel ar fi aflat recent si de aceasta escapada a sotiei sale si, desi a spus ca nu doreste sa vorbeasca despre separarea de artista, se pare ca acum s-ar fi razgandit si vrea sa faca marturisiri uimitoare despre infidelitatile sotiei sale. 

Persoanele care i-au povestit lui Marcel despre relatia extraconjugala a Mariei cu acest personaj cunoscut i-ar fi spus omului de afaceri ca artista a fost vazuta in repetate randuri la acesta acasa si ca este un fost concurent al unei emisiuni de la Pro TV. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului