Vedete din Romania

#vedete intern #vocea romaniei #showbiz #loredana #tudor chirila #smiley

Dezvaluirile lui Tudor Chirila despre "contrele" cu Marius Moga si Smiley

Replicile dintre juratii show-urile de talente sunt, fara doar si poate, sarea si piperul acestor emisiuni. Tudor Chirila, cel mai nou membru al juriului de la Vocea Romaniei, recunoaste ca, desi adesea se “inteapa” cu Marius Moga, n-au lipsit nici "meciurile" cu Smiley sau cu Loredana.

Tudor Chirila recunoaste ca schimburile de replici spumoase dau savoare show-ului.

Marius Moga are un tip de umor sec si mi se pare ca poate fi un partener bun si cred ca au fost momente si vor mai fi momente interesante. Noi doi nu sunem prieteni vechi, asta e clar. Mai mult decat atat, nu impartasim mereu aceleasi opinii despre muzica, ceea ce este un lucru bun, pentru ca naste aceste controverse haioase, pastrate in limitele unui umor, sper eu, de buna calitate, si neagresiv. Ce este important este ca aceste “conflicte” nu ajung la rulotele de productie, dar sunt, pana la urma, si reale. E normal ca eu sa-mi apar un punct de vedere vizavi de cum se face muzica, este absolut normal ca Moga sa creada in genul in care el face productie muzicala. De aici pot porni niste conflicte, dar asta nu ne face inamici. Pentru show creeaza o savoare in plus. N-as inista doar pe Marius, eu am avut “meciuri” si cu Smiley si cu Loredana”, a declarat Tudor Chirila pentru paginademedia.ro

“Acum, incepand cu live-urile, arbitrate magistral de Bartos, cred ca o sa fie haios. Noi ne distram. Eu sunt de parere ca trebuie sa te bucuri de ceea ce faci, nu cred ca trebuie sa fiu acolo un personaj, cred ca trebuie sa fiu eu insumi, cu principiile mele profesionale, cu dorintele mele vizavi de concurs. Din astea se naste personajul meu, care este in antagonie cu personajele lor", a mai spus actorul. 

CITESTE SI:

Ii mai tii minte pe actorii din Dallas? Iata cum arata astazi!
Ce fac vedetele pentru a-si face copiii celebri de mici
Si vedetele sufera din dragoste. 4 marturisiri sfasietoare


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului