Vedete din Romania

#diana dumitrescu #ducu ion #divort Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a vorbit in premiera despre divortul sau

Actrita Diana Dumitrescu, care a divortat in urma cu cateva saptamani de regizorul Ducu Ion, a facut primele declaratii despre aceasta despartire.

Diana Dumitrescu a marturisit ca trece printr-o perioada grea si ca despartirea de sotul sau s-a facut amiabil, cei doi ramanand chiar prieteni.

"Am discutat cu Ducu si am incercat sa rezolvam unele probleme, dar nu s-a putut. Am decis ca este mai bine sa punem punct si sa ramanem prieteni. Am vorbit chiar si acum doua ore la telefon", a declarat actrita in cadrul unui interviu pentru "Happy Hour".

Vedeta a recunoscut, de asemenea, ca incearca sa treaca peste aceasta despartire cu ajutorul familiei si ca vrea sa stea o perioada singura, inainte de a intra din nou intr-o relatie.

"Orice femeie care se casatoreste banuieste ca o face pentru toata viata. In timp, descoperi ca poate nu esti chiar atat de compatibil cu celalalt, asa cum credeai. A fost greu dupa divort, dar am avut langa mine toata familia.

E o ruptura in viata noastra si doare. E greu sa explic sentimentele prin care trec acum, dar nu sunt inca pregatita pentru o noua relatie. Va mai trece ceva timp pana am sa simt sa ies din nou cu cineva. Divortul e ruptura unei familii, am plans, mi-a fost foarte greu, pentru ca nu sunt de gheata", a declarat Diana Dumitrescu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului