Vedete din Romania

#telenovela #rol #serial #diana dumitrescu

Diana Dumitrescu se face fata rea din toamna

diana dumitrescu va juca intr-un nou serial. Proiectul, produs de Acasa TV, este programat sa inceapa toamna aceasta, iar actrita va juca pentru prima data un rol negativ . Cu aceasta ocazie, frumoasa vedeta va adopta si un nou look , mai extravagant .

“Am terminat filmarile pentru serialul de epoca `Aniela` si dupa ce voi incheia proiectul “Dansez pentru tine” voi pleca intr-o vacanta lunga de aproape o luna. Voi avea timp sa las deoparte toate alintaturile Polixeniei, sa ma odihnesc si sa ma refac dupa antrenamentele pentru concurs si voi reveni in forma maxima pentru acest nou rol care se anunta a fi altfel decat toate cele pe care le-am jucat pana in prezent”, a  explicat Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Rolul pe care il va interpreta Diana va fi cel al unei fete rele . Productia se asteapta a fi una exotica ce prezinta povestea de iubire dintre un arab si o romanca.

“Sunt foarte fericita ca voi juca in urmatorul proiect Acasa, este un proiect de care telespectatorii se vor indragosti la prima vedere. Nu pot sa divulg foarte multe lucruri, dar ce am citit pana acum ma face sa cred ca acest proiect va fi lovitura toamnei”, a mai declarat Diana Dumitrescu pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare