Vedete din Romania

#diana munteanu #mama #fotbalist #niculescu

Diana Munteanu: "E greu sa fii mama, din toate punctele de vedere"

Diana Munteanu Niculescu, prezentatoarea de la Antena 2, are momente cand se simte depasita de ipostaza de mama. Astfel, vedeta si-a propus sa nu mai faca copii, cel putin nu pana cand David va fi mare.

Sa fii sotie de fotbalist si o persoana publica in acelasi timp, nu este deloc usor sau cel putin asta ne da de inteles Diana Munteanu. Sotia dinamovistului Claudiu Niculescu se simte din ce in ce mai obosita de cand a venit pe lume micutul David.

"Nu mai vreau un alt copil. Cel putin nu in urmatorii ani. Poate dupa ce va creste David mare sa ma mai gandesc la inca unul, dar acum in niciun caz. E greu sa fii mama, din toate punctele de vedere",  a precizat Diana Munteanu pentru Cancan.

Cat despre desele plecari ale sotului ei, fostul model "Playboy" s-a impacat cu ideea, stiind ce presupune casnicia cu un fotbalist. Momentan, Claudiu Niculescu este plecat cu Dinamo in stagiu de pregatire in Austria.

"Deja m-am obisnuit ca el sa fie in cantonament cateva saptamani pe an. Mi-e dor de el si abia astept sa revina, dar inteleg ca asa e profesia lui si trebuie sa faca anumite sacrificii ", a explicat Diana Munteanu pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului