Vedete din Romania

#diana munteanu #sarcina #baietel

Diana Munteanu Niculescu va avea un baietel

Prezentatoarea TV diana munteanu niculescu ne-a dezvaluit in exclusivitate ca va avea un baietel. Sotia fotbalistului Claudiu Niculescu este insarcinata in cinci luni si urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil in luna iunie, la o clinica particulara. Viitorii parinti nu au ales inca un nume pentru viitorul membru al familiei, urmand sa faca o lista de variante in ultima luna de sarcina a vedetei.

Diana Munteanu Niculescu se considera o femeie implinita atat pe plan personal, cat si profesional. Vedeta, care s-a casatorit cu fotbalistul Claudiu Niculescu in 2007, este insarcinata cu primul sau copil si modereaza o emisiune de divertisment la Antena 2, ”Conferinta de presa”.

Diana a aflat in urma cu doua saptamani ca va aduce pe lume un baietel, veste de care a fost extrem de incantata. “Sincera sa fiu, nu ma interesa prea tare sexul copilului. Medicul mi-a spus ca voi avea un baietel, veste care m-a bucurat enorm atat pe mine, cat si pe Claudiu. Suntem un cuplu fericit , vom avea un copil sanatos si asta e tot ce conteaza. Anul trecut imi doream o fetita, dar pe parcurs m-am razgandit si mi-am dat seama ca nu conteaza absolut deloc sexul copilului. Nu-mi doresc decat sa fie un copil sanatos”, a declarat Diana pentru “Gardianul”.

Continaurea in Gardianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare