Vedete din Romania

#diana munteanu #bogdan niculescu #copil

Diana Munteanu vrea inca un copil

De cand il are pe micutul David, realizatoarea emisiunii "Conferinta de presa" de la Antena 2 , Diana Munteanu Niculescu , spune ca adora postura de mamica si recunoaste ca ar mai vrea un copil.

"Vreau inca un bebe, ideal o fetita, dar nu acum, imediat. Traiesc momente superbe cu David, e un copil foarte cuminte, mananca si doarme, are un program al lui. Aud ca alte mamici se chinuiesc sa-si adoarma micutii si se plang ca au cearcane . In cazul meu, sunt foarte odihnita. Azi (ieri – n.r.) am revenit la filmari", a precizat Diana pentru ziarul "ring".

In alta ordine de idei, moderatoarea de pe Antena 2 a marturisit ca aceste sarbatori au fost cele mai frumoase din viata ei si asta pentru ca a avut ocazia sa le petreaca doar in trei: ea, Claudiu si David.

Si avand in vedere ca micutul ii ocupa tot timpul liber, vedeta TV a recunoscut ca de sarbatori n-a avut cand sa gateasca bucate traditionale, astfel ca comandat totul de la restaurantul lui Danciulescu , inclusiv sarmalele si jumarile.

"Am petrecut pentru prima data sarbatorile de iarna doar noi trei, fara sa vina in vizita parintii mei sau ai lui. Ne-am simtit foarte bine cu baietelul nostru. Creste foarte repede si suntem alaturi de el, sa nu pierdem acele momente de care te bucuri o viata. In fiecare zi, David face cate ceva nou, surprinzator. A inceput deja sa mearga de-a busilea", a mai spus realizatoarea TV pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare