Vedete din Romania

# dieta fulger #dieta nicoleta luciu #showbiz #nicoleta luciu

Dieta-fulger care a ajutat-o pe Nicoleta Luciu sa dea jos 5 kilograme intr-o saptamana

Nicoleta Luciu, mama a patru copii, si-a revenit spectaculos dupa fiecare nastere. La prima sarcina a luat in greutate 30 de kilograme, iar la a doua – 40! Vedeta a recunoscut ca a apelat la o dieta-fulger.

Nicoleta Luciu recunoaste ca a imbinat sportul cu alimentatia sanatoasa, dar a apelat si la diete-minune.

“Am facut miscare, atat cat am putut, insa am apelat si la niste diete fulger care sa-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme intr-o saptamana”, a marturisit vedeta pe blogul personal.

Nicoleta Luciu a spus ca ambitia este cheia succesului. “Ma refer la ambitia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi sa nu-l umpli cu mici tentatii in perioada in care tii dieta si astfel vei sta departe de pofta de a rontai ceva bun, de a ciuguli si de a gusta pe ici, pe colo. Supa de legume cu carne fiarta – fara sare, condimente si pielita… si doar atat! Oricand iti este foame, mananci supa. Si ceai de anason, neindulcit.Si multa apa, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicam, slabim si luam nutrientii necesari din legumele fierte.

Iaurturi … si doar atat! Inlocuim supa din versiunea precedenta cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte batut, cu fructe sau seminte, toate cu pana la 5% grasime. De fiecare data cand ne este foame.

Da, poate pare chinuitor. Te anunt, de pe acum, ca este. Trebuie ca in aceasta perioada sa ai grija de tine, sa te odihnesti corespunzator, sa te hidratezi si sa nu fii intr-o perioada in care esti foarte solicitata cu munca. Sub nicio forma nu este indicat sa prelungesti aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat ca dupa cele 7 zile sa revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesanatoase!”, a mai scris Nicoleta Luciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare