Vedete din Romania

#Adelina Pestritu dieta #adelina pestritu

Dieta-minune cu care Adelina Pestritu a slabit 9 kilograme!

Adelina Pestritu a slabit spectaculos in doar cateva luni. Vedeta are acum o silueta de invidiat si reuseste sa se mentina in forma cu ajutorul sportului si a unui stil de viata sanatos. 

Vedeta tv a dezvaluit in acest weekend secretul siluetei sale de invidiat. Iubita lui Speak facut totul public pe blogul sau ce face pentru a arata atat de bine. Adelina a marturisit faptul ca a slabit 9 kilograme.

"Voi alegeti ce vi se potriveste si cum doriti sa traiti! Incepand prin a va povesti din experianta mea, va marturisesc ca micul-dejun reprezinta cea mai importanta masa din cele 24 de ore. In cadrul primei mese din zi, prefer sa consum toate "bombele calorice", dupa cum imi place sa le spun, pentru ca aici sunt incadrate dulciurile si alimentele bogate in carbohidrati. Mai pe scurt, micul-dejun vine ca un rasfat pentru papilele mele gustative.

Mergand mai departe, ajungem la masa de pranz, unde aleg sa mananc o portie sanatoasa de ciorba de legume sau vita, acrita cu bors de tara, ori daca nu, o supa-crema de ciuperci, super consistenta si delicioasa. Felul doi arata cam asa: paste cu fructe de mare sau vita in sos de lamaie, plus o salata verde stropita cu ulei de masline si cateva picaturi de suc de lamaie.

Ajungand la cina, va spun ca trebuie sa aveti mare grija ce alegeti sa puneti in farfurie daca vreti sa aratati impecabil. Fiind seara (nu mai tarziu de 20:00), caloriile se ard mai greu, sunteti mai obositi dupa o zi intreaga de alergatura, iar organismul trebuie sa aiba posibilitatea sa se refaca. Asa ca, pentru a va simti confortabil, va recomand sa va preparati niste peste, respectiv somon, cu putina mazare sau broccoli, dar si nelipsita salata verde care ajuta la digestie. Eu gatesc pestele la un aparat cu aburi pentru ca este mult mai sanatos si gustos
", a scris Adelina Pestritu pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului