Vedete din Romania

#dieta nicoleta luciu #nicoleta luciu

Dieta pe care o tine Nicoleta Luciu pentru a se mentine in forma la 40 de ani

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu mai multi ani. S-a dedicat complet familiei si s-a mutat din Capitala. Cu toate acestea, fosta asistenta TV se mentine intr-o forma de invidiat chiar si la 40 de ani. Isi face foarte multe tratamente corporale, insa a marturisit ca tine si o dieta speciala.

 

A renuntat la toate produsele care ii dauneaza organismului si imbina dieta cu sportul. Are grija si sa bea multa apa, patru/cinci litri zilnci.

”In perioada asta tin o dieta cu psyllium (nr. planta bogata in fibre alimentare, ce se consuma indeosebi sub forta de tarate). Dieta e cam 90% raw vegana. Imi prepar acasa foarte mult lapte vegetal si beau destul de multe lichide in timpul zilei, in jur de patru, cinci litri pe zi”, a explicat Nicoleta Luciu, mama a 4 copii, pentru revista OKMagazine.

Nicoleta Luciu pune mult accent pe miscare in dieta sa. Vedeta spune ca merge cu bicicleta cel putin doua ore pe zi, iar cand ploua si nu are cum sa faca asta, folosese bicicleta din casa. Asa a ajuns sa cantareasca aproape 60 de kilograme.

”Am inceput sa ma dau mult cu bicicleta, cateva ore pe zi, minimum doua ore pe zi, iar in cazul in care ploua fac acelasi lucru in casa, am bicicleta de spinning”, a mai adaugat Nicoleta Luciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului