Vedete din Romania

#ceaiuri Andreea Marin #slabit Andreea Marin #vedete intern #showbiz #andreea marin

Dieta rapida a Andreei Marin: "Exista trei ceaiuri pe care ma bazez"

Andreea Marin a afisat o silueta de invidiat intr-un timp relativ scurt! Prezentatoarea tv a marturisit care sunt trucurile la care apeleaza.

“Exista trei ceaiuri pe care ma bazez si pe care le fac de cu seara, pentru 2 litri de apa. Beau ceaiul a doua zi, pe parcursul intregii zile. Unul este destinat detoxifierii ficatului, unul detoxifierii intestinelor si celalalt este un ceai care face intregul corp sa se simta mai bine si impulsioneaza tranzitul intestinal. Combina cuisoarele, lamaia, marul, visinele, dar in proportii diferite, in combinatii diferite, scortisoara, ceaiul verde, sunt cam 80 la suta dintre ingrediente”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin

Pe langa aceste ceaiuri, Andreea Marin tine o dieta moderata, dar nu restrictiva, recomandata de nutritionist. “Pot sa mananc o felie – doua de paine pe zi, dar nu mai mult si daca e paine integrala cu atat mai bine, chiar si o felie de cascaval, o supa speciala pe care o fac si care e foarte hranitoare, contine multa verdeata, legume. imi place foarte tare sa merg pe ceea ce imi ofera natura, pentru ca stiu sigur ca in felul acesta imi hranesc in acelasi timp corpul, dar si il ajut sa functioneze. E ca un motor care are nevoie de combustibil ca sa functioneze cum trebuie. Dupa aceasta saptamana, daca iti doresti, poti continua cu o alta saptamana de dieta fara detoxifiere, ci o dieta moderata”, a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului