Vedete din Romania

Din cauza sesiunii, Moni a refuzat cadoul lui Iri de Valentine's Day

Cand vine vorba de Valentine's Day, părerile vedetelor din ţara noastră sunt împărţite. De o parte, sunt acele cupluri care cred în această „sărbătoare” ocultă, care îşi fac cadouri dintre cele mai costisitoare, sărbătorindu-şi dragostea într-un mod cat se poate de... importat. De cealaltă parte a baricadei, sunt acele persoane care, din diferite motive, consideră data de 14 februarie o simplă zi din calendar, nedorind să cheltuiască absolut niciun leu greu pentru cadouri, ascunzandu-se sub eternul şi fascinantul argument că „îşi sărbătoresc dragostea în fiecare zi”. Din ce categorie credeţi că face parte cuplul Monica şi Irinel Columbeanu? Oare?... În această ordine de idei, Iri a vrut să-i ofere lui Moni un sejur romantic de cateva zile în mereu romanticul Paris. Băcăunca însă a fost nevoită, poate pentru prima dată de cand poartă titulatura de „iubită de miliardar”, să spună „nu”. Motivul? Este studentă şi sesiunea nu s-a terminat, fata fiind încă în febra examenelor. „Monica are de învăţat pentru examene . Am discutat cu ea şi am ajuns la concluzia că nu are rost să mergem pentru o zi şi să ne şi întoarcem. În plus, ne este greu să o lăsăm pe Irina singură. Aşa că o să stam acasă, va fi ceva discret. Anul trecut i-am luat un stilou pentru că a luat notă mare la examen ”, a declarat omul de afaceri pentru cotidianul Gardianul. Ce „examen” o fi avut Moni anul trecut - nu vom şti niciodată. În orice caz, nu ar putea fi vorba decat de unul oral, căci băcăunaca de-abia anul acesta a intrat la facultate... Ce cadou va primi însă Iri de Sfantul Valentin ? Să îi dăruiască oare Monica un nou copil?!

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare