Vedete din Romania

#oana cuzino #protv #bani

Din ce face bani Oana Cuzino dupa plecarea de la Pro TV. A dat lovitura cu aceasta afacere

 

Oana Cuzino a fost una dintre cele mai populare vedete de la trustul Pro TV. Dupa 18 ani insa, celebra prezentatoare TV a renuntat la emisiunea pe care o prezenta.

In timpul in care a lucrat insa la Pro TV, Oana Cuzino si-a construit propria afacere. Mai exact este vorba despre o platfoma online de sanatate. Vedeta este foarte implicata in acest proiect si tine legatura mereu cu fanii ei. Ofera sfaturi de sanatate, iar site-ul sau este in prezent unul dintre cele mai accesate din Romania. Bineinteles, veniturile pe care vedeta le incaseaza din publicitate sunt pe masura.

"Pentru a ajunge cu adevarat la milioane de oameni interesati de sanatate in mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 si care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digitala online. De altfel, un astfel de portal, «360 de grade», reprezinta singura alternativa ce poate adresa interesele si nevoile complexe ale oamenilor in ziua de azi! Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce in ce mai mare si datorita faptului ca portalul digital DOC s-a situat in fiecare luna pe pozitia de lider al segmentului masurat de BRAT via SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet, standardul masurarii de trafic si audienta auditata independent) cu cifre uriase: intre 2,2 si 3,2 milioane de vizitatori unici, in fiecare luna, la categoria de «Sanatate si ingrijire personala», a precizat Oana Cuzino, pe o retea sociala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului