Vedete din Romania

Dinu Pescariu are o noua iubita

Una dintre cele mai sexy romance, asa cum era considerata, la un moment dat, vedeta de la Prima TV, , reinvata sa iubeasca, la nici o luna dupa ce instanta a pronuntat divortul de sotul ei, Razvan Enache, relateaza Cancan. Surse din apropierea Letitiei au declarat ca barbatul alaturi de care ea a inceput o noua relatie este fostul tenismen Dinu Pescariu, lucru care a si fost confirmat de catre acesta. "Este adevarat ca sunt impreuna cu Letitia si nu ma ascund, pentru ca nu am motive. Important este sa se stie ca pe ea o cheama acum Letitia Beraru si nu Letitia Enache. Alte amanunte tin de intimitatea noastra", a declarat fostul tenismen, facand aluzie la faptul ca, in urma divortului, noua lui iubita a revenit, de curand, la numele de fata.

Casnicii esuate

Gazda a emisiunii "Nunta in 48 de ore", Letitia a trecut, asadar, ca si Dinu Pescariu, printr-o casnicie esuata. Ziarul Cancan a mai dezvaluit, la mijlocul lunii ianuarie ca vedeta Prima TV a pus capat oficial casniciei cu Razvan Enache, de care o leaga un copil in varsta de trei ani. Cei doi erau casatoriti din 6 decembrie 2004, dar neintelegerile dintre ei, aparute in vara lui 2007, i-a condus la divort. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare