Vedete din Romania

#lavinia parva #cristina spatar #onorarii vedete #vedete intern #showbiz #anamaria ferentz

Disperate ca nu le mai vrea nimeni, vedetele se vand ieftin!

Ca sa supravietuiasca intr-o lume unde concurenta este apriga, artistii au ajuns sa se vanda tot mai ieftin, doar-doar or mai ciupi cate ceva de pe urma concertelor.

Anamaria Ferentz

Sursa foto: atlantaromanianfestival.org

Anamaria Ferentz a sperat sa dea lovitura peste Ocean, insa nu i-a iesit pasienta, asa ca s-a intors spasita in Romania. Doar ca a trecut ceva vreme de cand a disparut din peisajul muzical, motiv pentru care nici nu prea mai are atat de mult succes. Potrivit libertatea.ro, care citeaza surse din anturajul artistei, se pare ca Anamaria si-a coborat tariful la minimum, astfel incat ar fi dispusa sa cante chiar si pentru 500 de euro daca i se cere.

CITESTE SI:

Sotul Loredanei Groza, la Politie. De ce a fost audiat?
Cele mai amuzante gafe ale vedetelor. Ai sa te prapadesti de ras!

Au cedat nervos. 3 vedete care s-au luat la bataie cu paparazzi

 

 

Lavinia Parva

Sursa foto: radardemedia.ro

Nici Lavinia Parva nu are mai mult succes, doar ca bruneta a apelat la un mic truc. Ajutata probabil de notorietatea crescuta odata cu relatia pe care o are cu Stefan Banica, Lavinia a reusit sa se infiltreze printre artistii care au o multime de concerte. "A reusit sa intre in baza de date a lui Florin Nedelcu (impresar - n.r.), in agentie, si acum are concerte, ba chiar castiga cateva mii de euro bune pe saptamana. Florin o da pe Lavinia «la pachet» cu alti artisti, ca altfel nu cred ca ar fi avut atatea spectacole. Adica, daca un organizator de evenimente suna si spune ca o vrea pe Andreea Balan, Florin ii face un pret bun si o da si pe Lavinia", au declarat surse din anturajul Laviniei Parva pentru wowbiz.ro.

Cristina Spatar

Sursa foto: urban.ro

Solutii sa faca bani cauta si Cristina Spatar, mai ales dupa ce a ramas fara sprijinul sotului sau, Alin Ionescu, care este cercetat in arest intr-un dosar de evaziune. Publicatiile tabloide au scris recent faptul ca solista a batut pe la usile organizatorilor de spectacole in cautarea unor concerte. Fara prea mare succes, insa, asta desi Cristina s-ar fi aratat dispusa sa cante si pentru 800 de euro orice i se cere.

Anda Adam, Delia si Lora, reduceri pentru boboci

Sursa foto: libertatea.ro

Toamna le-a adus o multime de concerte si solistelor dispuse sa cante la balurile bobocilor. Insa doar celor dispuse sa mai lase din pret. Jurnalistii de la Click scriu ca Delia le-a facut chiar o reducere consistenta unor elevi din Ramnicu Valcea, acolo unde a mers sa cante pentru 2.000 euro, in conditiile in care pentru un astfel de spectacol ia si 3.500 de euro.

Cate 700 de euro au taiat din onorariu si Lora, si Anda Adam atunci cand a fost vorba sa cante pentru bobocii de liceu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului