Vedete din Romania

# fete la pagina 5 #laurette #bianca dragusanu #andreea tonciu #roxana ionescu #showbiz #vedete intern

Divele de azi au fost mai intai fete la pagina 5. Cum aratau in ziar Mantea, Dragusanu sau Laurette

Despre multe dintre prezentatoarele tv devenite celebre in ultimii ani putini mai stiu cum au debutat si, cu atat mai mult, cum aratau in urma cu 10 ani. Iata-le pe vremea cand erau doar niste simple fete dintr-o rubrica celebra de ziar.

Roxana Ionescu



Roxana Ionescu, cunoscuta si drept "Mama Natura" din pricina bustului sau impresionant, a pozat pentru prima data in 2002 la rubrica "Fata de la pagina 5", din ziarul Libertatea. Au urmat un pictorial in Playboy, dar si numeroase aparitii la TV si chiar colaborari in diverse emisiuni.

CITESTE SI:

Demis Roussos a murit!
Jennifer Lopez nemachiata! Cum arata bomba sexy in stare pura
Elena Basescu, mai grasa ca niciodata. Uite cum arata fiica fostului presedinte!


Bianca Dragusanu




Bianca Dragusanu a "onorat" si ea aceeasi rubrica de tabloid in 2003. Aparitia, spun cei de la Libertatea, a fost cea care i-a deschis drumul spre modelling, pictoriale incendiare si o notorietate in continua crestere. In fotografia de acum 12 ani se vede ca hunedoreanca nu avea inca niciun retus estetic si nici nu se machia insistent ca acum.

Andreea Mantea



Andreea Mantea a aparut pentru prima data in ziar in 2006, pe cand avea doar 20 de ani. A urmat o operatie de implant de silicoane, iar Andreea a pozat in Playboy si a aparut in alte pictoriale ale unor reviste glossy. Usor-usor a ajuns asistenta tv si prezentatoare a catorva emisiuni. Andreea este acum insarcinata, dar asta nu a impiedicat-o sa preia fraiele emisiunii "Nora pentru mama".

Andreea Tonciu



Si Andreea Tonciu a fost "Fata de la Pagina 5" in 2006, dupa care a pozat pentru rubrica "Vremea", a aceleiasi publicatii tabloide. A intrat in lumea modei si a devenit din ce in ce mai cunoscuta, fapt care a propulsat-o in studiourile emisiunilor de cancan unde a fost asistenta tv.

Laura Cosoi



Putina lume mai stie ca si Laura Cosoi a trecut mai intai de bunavoie prin paginile ziarului Libertatea. Se intampla in 2002, cand a aparut la celebra rubrica purtand doar o bucata de material care ii acoperea sanii.

Laurette




Mulatra Laurette si-a castigat rapid simpatia publicului datorita aparitiei sale inedite in peisajul monden mioritic. In urma cu opt ani, atunci cand a aparut in Libertatea, se declara pasionata de modelling, de sport, de calatorii si de shopping. A fost observata de cativa designeri, care au propulsat-o drept fotomodel, apoi Laurette a cochetat si cu muzica, insa fara prea mare succes.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului