Vedete din Romania

#catalin crisan #lucia crisan #divort

Divort de 20 de minute pentru Catalin Crisan

Catalin Crisan a redevenit barbat singur. El si sotia sa, Lucia, au divortat ieri pe cale amiabila , dupa 14 ani de casatorie, cei doi copii ai cuplului urmand sa ramana la mama.

Magistratii de la Judecatoria sectorului 4 i-au despartit ieri oficial pe cei doi soti Crisan , dupa ce acest proces fusese amanat aproape o luna, din cauza grevei. Catalin si Lucia au fost chemati la Judecatorie, unde, in doar 20 de minute au primit hotararea de divort .

“Sotia mea a revenit la numele de fata, Bubulac, a fost alegerea ei, iar totul s-a terminat in 20 de minute. Nu pot sa spun ca voi sarbatori, insa merg cu baietii la un tenis”, a declarat, pentru Click!, Catalin Crisan.

In urma pronuntarii divortului, cei doi copii ai familiei au ramas in grija mamei. Raris si Daria vor putea insa sa se vada cu tatal lor de cate ori vor dori, solistul urmand sa plateasca pensie alimentara pentru ei. “Copiii mei faceau inot, tenis, germana, engleza si pian. Vor face si de acum inainte. Sunt divortat, nu mort, iar lor nu le va lipsi nimic”, a adaugat cantaretul.

In ce priveste bunurile pe care familia Crisan le-a avut in timpul casatoriei, acestea au fost impartite intre cei doi soti la notariat, pe cale amiabila. Potrivit Click!, Catalin si fosta lui sotie au vrut sa evite ca discutiile din instanta sa apara in presa.

Lucia si Catalin Crisan au fost casatoriti timp de 14 ani si au impreuna doi copii, Raris (5 ani) si Daria (9 ani). Cantaretul a anuntat despartirea dintre el si sotia lui in urma cu aproximativ doua luni.

 

Citeste si:

Catalin Crisan si sotia vor imparti vila si masina la partaj

Catalin Crisan divorteaza pentru ca are amanta?

 

Sursa foto: Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului