Vedete din Romania

#mama Alina Puscas #Lucia Lazar # Gheorghe Turda #alina puscas #showbiz

Divort neasteptat in showbiz!

Mama Alinei Puscas, Lucia Lazar, si cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda si-au spus adio dupa o relatie care a durat 5 ani ani! Povestea lor de iubire a inceput insa acum 30 de ani!

“Vine o vreme cand trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat....Nu poti sti sigur ce va fi maine, dar cu siguranta, mai bine decat azi. Exista momente cand dai mult si primesti foarte putin, cand intinzi mana sa nu lasi omul sa moara, nu doar ca nu-ti multumeste, dar iti mai da si peste mana...sau ca sa continui proverbul, nu te lasa sa traiesti…Simt o eliberare din ceva...care ma sufoca, ceva in care ma simteam prinsa ca intr-o capcana, ceva din care nu prea puteam sa ies, ba de mila (uneori un defect, mila) ba, ce o sa zica lumea? etc. Dar, vine un moment, o clipa, in care se umple paharul, adica picatura aceea... si spui STOP! iti iei viata inapoi, si te bucuri din nou de lucruri marunte, de culoarea unei flori, de zambetul unui copil sau jocul unui animalut...bucurii marunte care ti.au fost furate...De azi sunt un om liber, uitasem ce inseamna acest cuvant...Pentru unii 5 ani pot fi putini, iar pentru altii (ca si pentru mine) o eternitate...”, a scris Lucia Lazar pe Facebook.

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda si Lucia Lazar a inceput in urma cu 30 de ani. S-au indragostit pe vremea cand solistul era casatorit, iar ea - studenta si s-au iubit timp de cateva luni. Au rupt legatura mai apoi, iar Lucia s-a casatorit si a devenit mama Alinei. Peste timp, cei doi s-au reintalnit, iar povestea lor de dragoste s-a reinnodat intr-o clipita. Au urmat cinci ani frumosi, in care ei au incercat sa fie nedespartiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare