Vedete din Romania

#divort #gesturi #sarut #mihai albu #iulia albu #strategie de marketing #notorietate

Divortul dintre Iulia si Mihai Albu, o strategie de marketing

In ultima perioada, in presa apar informatii din ce in mai dese conform carora Iulia si Mihai Albu au divortat doar pentru a iesi din conul de umbra in care picasera in ultima vreme. Gesturile tandre dintre cei doi fosti soti din ziua de miercuri, cand acestia au semnat actele de divort, intaresc inca o data convingerea ca totul nu a fost decat o strategie de marketing.


Iulia si Mihai Albu sustin insa ca toate aceste gesturi si ipostaze tandre in care au fost surprinsi in ultima vreme nu reprezinta decat faptul ca ei au ramas intr-o relatie de prietenie, iar sarutul de la iesirea de la notar a fost doar o reactie "spontana".

"A fost spontan. Dupa opt ani petrecuti impreuna, este absolut normal pentru doi oameni sa faca acest gest. Nu a fost un sarut frantuzesc si nu stiu cine a facut primul acest gest... Nu am facut dragoste dupa divort. Este primul sarut dupa separare. Dupa divort, relatiile intime cu Mihai nu mai au ce cauta", a declarat Iulia Albu.

Cu toate acestea, in presa apar informatii care ridica mari semne de intrebare in privinta veridicitatii despartirii celor doi, iar una dintre cele mai recente este faptul ca Iulia a vrut sa divorteze pentru ca avea nevoie de un job, iar un divort i-ar fi adus mai multa notorietate si multe oferte.

Sursa foto: qmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare