Vedete din Romania

#divort #mirela popa #bogdan stelea

Divortul lui Bogdan Stelea a fost amanat

Divortul dintre Bogdan Stelea si Mirela Popa s-a amanat ieri deoarece cuplul nu s-a prezentat ieri la judecatorie. Daca vor sa divorteze, cei doi trebuie sa se prezinte la noul termen fixat de magistrati .

Mirela Popa a sosit ieri la Judecatoria Sectorului 1 si a cerut magistratilor un ragaz in asteptarea sotului ei. Audierea a fost stabilita pentru ora pranzului dar Mirela a plecat si nici Bogdan nu a aparut in sala de judecata .

Avocatii lui au motivat absenta printr-o urgenta la clubul FC Brasov, unde Stelea e portar. Noul termen fixat de magistrati este 9 decembrie . Surse din anturajul fotbalistului sustin ca Bogdan a reinnodat povestea de iubire cu Lili Sandu, acesta fiind motivul principal al divortului.

Stelea nu vrea sa discute divortul, pe care il considera o problema personala. "Daca vreti sa vorbim despre fotbal, sunt de acord. Altfel nu am nimic de spus" a declarat el pentru a lui Bogdan Stelea. El are un baiat de 17 ani din prima casnicie.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare