Vedete din Romania

#madalin ionescu #mihaela ionescu #divort

Divortul lui Madalin Ionescu, amanat: "Nu vreau sa-mi spal rufele in public"

Madalin Ionescu si sotia lui nu s-au prezentat la primul termen in procesul de divort, deoarece magistratii nu le-au acceptat cererea pentru un proces cu usile inchise.

Divortul lui Madalin Ionescu se va prelungi cu minim o luna, dupa ce judecatoarea nu a permit desfasurarea acestuia cu usile inchise.

"Nu inteleg de ce judecatorii nu mi-au admis cererea ca procesul sa se desfasoare cu usile inchise. In fond e viata mea, si daca eu nu vreau sa-mi spal rufele in public, asta ar trebui sa conteze pentru magistrati . Cu atat mai mult, cu cat am depus la dosar o cerere prin care si eu si Mihaela aratam ca suntem de acord cu divortul si nu exista nici o piedica pentru ca fiecare sa-si redobandeasca libertatea.

Singura doleanta a fost ca magistratii sa dispuna recalcularea pensiei alimentare, in functie de salariul meu la ora actuala", a declarat Madalin Ionescu, citat de Click!

Realizatorul TV vrea sa plateasca mai putini bani Mihaelei, care a primit din aprilie si pana acum aproximativ 11.000 lei lunar.

Madalin si Mihaela s-au despartit dupa 14 ani de casnicie. Cei doi au doi copii, Stefania (14 ani) si Filip (9 ani).

 

"Nu e posibil ca procesul lui Liviu si al Adelinei Varciu sa se termine in zece minute, in aceeasi sala a judecatoriei, iar eu sa fiu tratat astfel", Madalin Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului