Vedete din Romania

#mihaela radulescu #baneasa #coasta de azur #snagov

Divortul Mihaelei Radulescu incepe astazi

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au astazi prima infatisare la Judecatoria sectorului 1 din Bucuresti in procesul de divort in care vor imparti proprietati in valoare de peste 6 milioane euro.

Cei doi au declarat ca divortul va fi linistit si lipsit de scandaluri. Trebuie impartite trei proprietati imobiliare foarte valoroase si masinile scumpe ale celor doi. Mihaela a fost vazuta la volanul unui Porsche 911 Turbo, Audi Q7 si Porsche Cayenne .

Cea mai valoroasa proprietate a cuplului este casa de vacanta din Cap D'Antibes. Vila de pe Coasta de Azur este situata in mijlocul zonei celei mai cautate de miliardari pentru resedinte de vara. Aici si-a petrecut cuplul o parte din vara trecuta. Ei sunt vecini cu Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra . Proprietatea are o valoare de aproximativ 3,5 milioane euro conform Libertatea.

Vila din Snagov, situata pe malul lacului, a fost contruita in 2002 si e evaluata la 1,5 milioane euro. Cu patru niveluri si piscina, constructia are o suprafata de 2000 mp.

Ultima achizitie a cuplului este un apartament in cartierul Stejarii din Baneasa. Zona, unde toate proprietatile sunt foarte costisitoare, este considerata cea mai exclusiva din Romania. Valoarea apartamentului este de 1 milion euro.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare