Vedete din Romania

#vedete grase #vedete intern #amalia nastase #showbiz #loredana

Dizgratios! 4 vedete pe care nu le mai incap hainele

S-au ales cu kilograme bune in plus,  dar refuza sa recunoasca. Mai multe dive mioritice au fost surprinse zilele trecute purtand haine care nu se mai potriveau cu noile lor forme rotunjoare. Iata cine a gafat, dar si cine si-a adaptat tinutele la dimensiuni.

Loredana

Sursa foto: spynews.ro

Loredana, care a trecut deja de 44 de ani, nu s-a ingrasat, insa nu si-a ales tocmai numarul potrivit la rochie - daca este sa judecam dupa fotografiile publicate de site-urile ziarelor tabloide. Artista si-a facut recent aparitia la un eveniment monden purtand o rochie mulata, cu un corset care i-a sufocat atat de tare sanii incat acestia nu au mai incaput bine si si-au facut loc pe dinafara. Mult prea decoltata, rochia i-a lasat la vedere si o parte din sutien.

CITESTE SI:

Ce-si doresc femeile de la barbati: sa fie romantici si priceputi la...
Socant! Madalina Ghenea, cu dintii sparti! Ce a patit vedeta
Dependenti de fostele. 3 barbati din showbiz care se topesc de dorul iubitelor din trecut


Amalia Nastase

Sursa foto: spynews.ro

Daca Loredana a reusit sa isi mentina totusi formele prin multe eforturi la sala si prin diete drastice, Amalia Nastase, in schimb, se pare ca a adaugat la silueta ei, odinioara perfecta, niste kilograme bune.

Sursa foto: spynews.ro

Pe corpul femeii de afaceri au aparut colacei inestetici, care au fost foarte vizibili atunci cand, tot la un eveniment monden, Amalia a purtat o rochie neagra mulata. Daca din fata, alegerea parea oarecum inspirata, de la spate, posteriorul mult prea pronuntat al Amaliei iesea in evidenta. Si picioarele Amaliei s-au mai implinit, au observat jurnalistii de la spynews.ro.

Ioana Ginghina

Sursa foto: spynews.ro

Kilogramele Ioanei Ginghina, in schimb, par s-o fi luat-o razna de tot! Frumoasa actrita a capatat proportii uriase si nu mai are aproape nimic din diva sexy care facea furori in revistele pentru barbati. Ioana s-a ingrasat enorm, iar hainele abia o mai incap. In cazul sau, in schimb, nu dulciurile ar fi motivul pentru care a pus pe ea kilograme bune, ci tratamentul hormonal pe care Ioana a fost nevoita sa il tina intrucat vreau cu tot dinadinsul sa devina din nou mama.

Pentru a masca formele rotunjoare pe care le-a capatat, Ioana opteaza pentru tinute de culoare neagra, cu o croiala evazata.

Corina Danila


Sursa foto: wowbiz.ro

Cu bratele groase la vedere si un colier de grasime sub barbie. Asa si-a facut aparitia Corina Danila la Gala "The One" de la inceputul saptamanii.

Sursa foto: click.ro

Chiar daca rochita rosie era croita lejer, toti cei prezenti au remarcat faptul ca fosta actrita de telenovele, care acum are 42 de ani, a luat proportii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului