Vedete din Romania

#dana neacsu #dj harra #iubit dj harra #gabi torje

DJ Harra are un nou iubit. Afla despre cine este vorba!

Frumoasa Dana Neacsu, alias DJ Harra este mai indragostita ca niciodata. De aproape o jumate de an, bruneta si-a gasit fericirea in bratele fotbalistului Gabi Torje.

DJ Harra si Gabi Torje s-au cunoscut in toamna anului trecut, intr-un club din localitatea italiana Udine. DJ-ita sustinea un spectacol in respectivul club, in vreme ce fotbalistul iesire sa se recreeze alaturi de cativa colegi. Intre ei a fost dragoste la prima vedere, iar relatia lor a debutat chiar din acea seara.

Vedetele au ales sa isi traiasca povestea de dragoste cat mai discret, mai ales ca Torje locuieste pentru moment in Italia.

DJ Harra il viziteaza saptamanal pe iubitul sau, deoarece acesta se afla in Italia de aproape opt luni, de cand activeaza la echipa "Udinese".

Gabi Torje este constient ca are alaturi o femeie foarte atragatoare, carei nu-i lipsesc admiratorii, astfel incat in unele momente cade prada geloziei si se teme ca nu cumva sa fie parasit.

Sursa foto: artistipentrununta.hbfx.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului