Dupa aproape 3 luni de renovare, Restaurantul Burebista Royal se redeschide publicului. Ambientul, care aduce o parte din atmosfera Bucurestiului interbelic, este completat de meniul unic conceput de doi fosti concurenti ai concursului Master Chef, Bogdan Alexandrescu si Alexandru Petricean.
“A venit momentul schimbarii pentru noi. Echipa Burebista a fost intarita si pornim la drum intr-o noua infatisare. Bucatarii nostri sunt acum adevarati Master Chef si ne dorim ca serviciile nostre sa fie intotdeauna la nivelul asteptarilor clientilor. Intr-o perioada dificila din punct de vedere economic este important sa-ti regandesti permanent business-ul, sa poti oferi ceva unic si sa te gandesti in primul rand la satisfactia clientilor“, a declarat Catalin Jianu, unul dintre managerii restaurantului.
Bucate alese
Printre preparatele alese, clientii vor gasi cotlet de mistret nobil cu ulei de trufe din padurile Sibiului si rissotto cu ciuperci salbatice, Ficat de rata pe pat de piure de mere asezonat cu salata calda de fenicul, Fasole cu carne tocata si ardei iute "à la Principesa Margareta", Tartar de vita, Tartar de somon, Gulas domnesc, Iepure cu sos de boabe de mustar si stafide in vin alb din podgoriile dacice cu cartofi sfaramati in branza. Acestea vor fi insotite de vinuri romanesti de calitate.
“Calitatea serviciilor si produselor pe care le oferim in restaurant ne-au adus pe lista furnizorilor Casei Regale, alaturi de alti producatori de renume. Suntem foarte mandri si vom oferi si celor care vin sa ia masa in restaurant servicii si preparate la acelasi nivel”, a mai afirmat Silviu Matei, un alt reprezentant din echipa de manageri.
Clientii restaurantului Burebista Royal vor putea asculta in fiecare seara Formatia George Patrascu, Maria Buza si Silviu Biris. De asemnea, restaurantul a devenit un loc special, potrivit pentru organizarea de evenimente, petreceri private si mese festive.